Spolupracovníci Tomáše Karpíška, zakladatele franšízové sítě Ambiente hledají nové prostory v Praze a Liberci, kde plánují otevřít výčepní restaurace s bufetem. "Půjde o koncept restaurací s nabídkou plzeňského Prazdroje a bufetem "na stojáka," řekl týdeníku Ekonom Karpíšek s tím, že právě takové restaurace v Česku chybějí.
Dalším plánem šéfa sítě Ambiente je otevřít v Praze dvě až tři lahůdkářství, ve kterých bude k dostání tradičně vyráběná Pražská šunka. O tuto značku vede síť v současnosti už šestým rokem spor. Nové obchody ovšem Ambiente plánuje otevřít bez ohledu na něj.
Rozhovor s Tomášem Karpíškem čtěte v aktuální vydání týdeníku Ekonom
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist