Spolupracovníci Tomáše Karpíška, zakladatele franšízové sítě Ambiente hledají nové prostory v Praze a Liberci, kde plánují otevřít výčepní restaurace s bufetem. "Půjde o koncept restaurací s nabídkou plzeňského Prazdroje a bufetem "na stojáka," řekl týdeníku Ekonom Karpíšek s tím, že právě takové restaurace v Česku chybějí.
Dalším plánem šéfa sítě Ambiente je otevřít v Praze dvě až tři lahůdkářství, ve kterých bude k dostání tradičně vyráběná Pražská šunka. O tuto značku vede síť v současnosti už šestým rokem spor. Nové obchody ovšem Ambiente plánuje otevřít bez ohledu na něj.
Rozhovor s Tomášem Karpíškem čtěte v aktuální vydání týdeníku Ekonom
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist