So Pasta
V Celnici 4, Praha 1
e-mail: contact@sopasta.com
tel.: 224 282 698
Vracela jsem se z oběda, čelo nakrčené. "Na čerstvých těstovinách se nedá nic zkazit," zavrtěl hlavou náš kavárník, když zjistil, že jdu z nového podniku, jehož menu stojí na "pasta fresca". Má pravdu: na samotných těstovinách toho ke zkažení tolik není. Jenže k těstovinám patří taky omáčka nebo náplň a o těch se už tohle říct nedá. Živým důkazem je místo, odkud jsem odcházela se zkrabaceným čelem: bistro So Pasta, nedaleko pražského Masarykova nádraží.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.