Mohlo by se zdát, že snazší recept ani není. Vezmete pár ingrediencí, smícháte je, z těsta vytvoříte hrudky, dáte péct a za chvíli jsou hotové domácí sušenky. Jenže takhle jednoduché to s americkými cookies není.

Když jsem se do nich pustila poprvé sama, vyzbrojena zkušenostmi ze společného pečení s mojí newyorskou tetičkou a receptem staženým z internetu, vytáhla jsem z trouby zplihlé placičky s kousky čokolády. Takhle ale přece tetiny cookies nevypadaly! Nemluvě o těch dokonalých exemplářích, jaké si pamatuji z doby, kdy jsem z Dublinu jezdívala do malého pekařství v Dun Laoghaire, městečka na kraji dublinského zálivu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se