Pavla Sapíka jsme sice jako jiné osobnosti, o nichž jsme psali v této rubrice, také zvali na oběd. Lahůdku ze silvestrovského menu ale nakonec připravil pro nás on sám - prso z holoubátka z "Anjou" nadívané Foie Gras "rougie" na keňských fazolkách s jablečnými perličkami a koňakovým (na Silvestra to bude s čokoládovým) sosem. Právě sosy připravuje ze všeho nejraději. "K nim se musí kuchař provařit a mít dobrého učitele, dobrý telecí fond se připravuje tři dny," vysvětluje šéfkuchař pražské restaurace Terasa U Zlaté studně.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.