Vítejte, k obědu je králík se šípkovým přelivem, pečený s rozmarýnem ve víně. Marmeládu mám od paní Táborové z Českého Banátu, slaninu od řezníka Lajzy z Velké nad Věličkou a rozmarýn od hodné zahradnice z Mikulova. Tomu říkám ekologický luxus. Původní recept jsem autorsky vylepšil, takže si můžeme být jistí, že to nikdo jiný na světě nejí.

Žrádlo & Sádlo, společnost akciová či s ručením omezeným - podle toho, jak se mi to rýmuje v reklamních sloganech, jsem založil před 11 lety. Spustil jsem výrobu na úseku lilků a hlavním produktem se stala Rudolfova pasta z grilovaných lilků, kterou jsem distribuoval pod heslem "Hezké chvilky s mými lilky". Nápady přibývaly a Hanspaulští si oblíbili zejména zvláštní vepřovou paštiku rillettes de porc.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se