Japonský šéfkuchař Toshi Miyazaki vařil v Praze nejdříve pro japonského velvyslance. Na velvyslanectví pracoval dva roky, a když skončil tehdejší velvyslanec, rozhodl se, že se v Česku i se svou manželkou usadí. Miyazaki vařil v podnicích po celém světě. Například v jordánském Ammánu na Madagaskaru v hlavním městě Antananarivo nebo v kanadském Torontu. Doma v Japonsku vařil především francouzskou a italskou kuchyni a v Praze na Hradčanské dnes exceluje tradiční japonskou kuchyní.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se