Šéfkuchař Richard Fuchs je prvním Čechem stojícím v čele restaurace pražského hotelu Four Seasons, která dosud drží jedinou českou michelinskou hvězdičku. Je trochu paradoxní, že právě on převzal po Italu Andreovi Accordim nejsledovanější místo v českém gastronomickém prostoru. V testosteronem nabitém světě kuchařů totiž Richard Fuchs vyčnívá svou nezvyklou pokorou a skromností. Na druhou stranu možná právě tyto dvě vlastnosti v kombinaci s talentem, houževnatostí a perfekcionismem udělaly zrovna z tohoto muže ideálního kandidáta na šéfkuchaře restaurace Cotto Crudo.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.