Šéfkuchař Richard Fuchs je prvním Čechem stojícím v čele restaurace pražského hotelu Four Seasons, která dosud drží jedinou českou michelinskou hvězdičku. Je trochu paradoxní, že právě on převzal po Italu Andreovi Accordim nejsledovanější místo v českém gastronomickém prostoru. V testosteronem nabitém světě kuchařů totiž Richard Fuchs vyčnívá svou nezvyklou pokorou a skromností. Na druhou stranu možná právě tyto dvě vlastnosti v kombinaci s talentem, houževnatostí a perfekcionismem udělaly zrovna z tohoto muže ideálního kandidáta na šéfkuchaře restaurace Cotto Crudo.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se