Jak žebříček vznikal

Každý z milovníků jídla, které Hospodářské noviny oslovily, sestavil žebříček 10 restaurací, jež má z nejrůznějších důvodů rád a kam ho těší se vracet. U prvních pěti nejoblíbenějších určil pořadí, další už jen vyjmenoval. Za umístění na první příčce dostala restaurace šest bodů, za druhé pět, za třetí místo čtyři body, za čtvrté tři a za páté dva. Podniky uvedené bez pořadí dostaly po jednom bodu. Výsledný žebříček je součtem všech bodů od všech hodnotitelů. Podniky, kterým dal vysoké hodnocení pouze jeden z porotců a nikdo jiný je nezmínil,
jsme ze žebříčku vyřadili.

Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se