Pod novorenesančním zámkem v Průhonicích v údolíčku potoka Botiče potoka si před několika lety otevřel restauraci Tvrz šéfkuchař Jiří Pýcha.

Bývalou barokní stodolu nechal citlivě zrekonstruovat tak, že během krátkých pauz mezi servírovanými pokrmy můžete obdivovat původní, jen repasovaný krov, který vztyčili tesaři bez použití jediného hřebíku. Hlavní sál restaurace je proto velmi vzdušný, zvláště pak v létě, když se otevřou francouzská okna vedoucí na pěknou terasu.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se