Šéfkuchař Jaromír Sadílek ve své restauraci Svatý Prokop vaří česká a mezinárodní jídla. Nabídka podniku je velmi široká a jde proti trendu krátkých jídelních lístků. "Je to především kvůli tomu, že jsem na kraji města, a musím tak oslovit co nejširší počet obyvatel," říká šéfkuchař Sadílek.

HN: Na jakou kuchyni se ve vaší restauraci zaměřujete?

Jsme malý rodinný podnik s důrazem na mezinárodní a českou aplikovanou kuchyni.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se