The Real Meat Society

Náplavní 5, Praha 2
út-st 11-17, čt-pá 11-18, so 9-12 h
www.trms.cz

Mýtus, že dobrý steak může pocházet jen z Jižní Ameriky, už konečně začíná brát za své. Pomáhá tomu i britský řezník Paul Day, který si po úspěšné restauraci Sansho otevřel v Praze vlastní řeznictví. Maso, které v malém krámku v Náplavní ulici prodává, pochází výhradně ze zvířat vyrostlých na českých farmách bez stresu, antibiotik a hormonů.

Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se