Restaurace Al Capone má dvě pobočky. První, starší podnik se nachází v Praze na Poříčí a druhé pohostinství stejného názvu je v Mníšku pod Brdy, asi půl hodiny autem z centra Prahy.

Al Capone, jak ostatně název napovídá, je ryze italskou restaurací. Nechybí tudíž pec na dřevo, ve které se pečou výborné pizzy vyrobené z pravé italské tvrdé pšenice, takzvané semoly.

"Recept na těsto je od italského mistra kuchaře, který byl u nás dlouhou dobu zaměstnán," říká majitel restaurantu Štěpán Šafařík.

Zbývá vám ještě 70 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se