Muži se k vaření stavějí jinak než ženy. Jsou otevření novinkám a netradičním postupům, rádi experimentují a nevadí jim investovat do potřebných potravin a vybavení. Zároveň ale vyžadují bezproblémovou a snadnou přípravu, úspěšnost na první pokus a intenzivní chuť. Přesně takové jsou i recepty od předních českých šéfkuchařů v knize Muži sobě.

Kuchaře však jejich profese pronásleduje víc než nás ostatní. Zatímco automechanika na oslavě narozenin málokterý host požádá, aby se mu podíval na karburátor, kuchař si neodpočine. Všichni očekávají, že je neustále otevřenou pokladnicí receptů a že na každém večírku připraví oslnivé občerstvení.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se