Tatarský biftek, pokrm ze syrového masa, může mít mnoho "tváří". Záleží na tom, čím ho ochutíme. Více tabasca mu dodá ostřejší tóny, více kaparů větší kyselost. Více olivového oleje přivede do úst hedvábnější pocit. Majonézu s hořčicí a kečupem, worcesterem a tabascem můžeme také vmíchat do masa jen zčásti a zbytek servírovat zvlášť - třeba ve vaječné skořápce. Okurky použijeme jen ty nejjemnější, protože jsou nejvíc pevné. Musíme ale dát pozor, abychom omylem nekoupili pálivé, které se do tatarského bifteku nehodí.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se