Do pěti let by mělo v Praze vzniknout přední gastronomické centrum. Základem pro něj bude nynější Pražský kulinářský institut oblíbeného popularizátora kvalitní kuchyně Romana Vaňka. Čtyřiačtyřicetiletý podnikatel má v plánu otevřít při něm jakýsi restauratérský think-tank a také elitní kuchařskou školu.

"Bude to škola, která by vám měla umožnit to, že jako absolvent seženete práci v zahraničí a že seženete práci na super pozici tady. Le Cordon Bleu, pokud chcete. To je cesta mého uvažování, kam bych chtěl směřovat," popsal Vaněk své vize v rozhovoru pro HN.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se