Do pěti let by mělo v Praze vzniknout přední gastronomické centrum. Základem pro něj bude nynější Pražský kulinářský institut oblíbeného popularizátora kvalitní kuchyně Romana Vaňka. Čtyřiačtyřicetiletý podnikatel má v plánu otevřít při něm jakýsi restauratérský think-tank a také elitní kuchařskou školu.
"Bude to škola, která by vám měla umožnit to, že jako absolvent seženete práci v zahraničí a že seženete práci na super pozici tady. Le Cordon Bleu, pokud chcete. To je cesta mého uvažování, kam bych chtěl směřovat," popsal Vaněk své vize v rozhovoru pro HN.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.