Tato původně korejská polévka v sobě spojuje snad vše, co má Tomáš Stehlík rád. "Maso, zeleninu, čínské nudle a horký vývar. A pořádnou dávku koriandru a chilli navrch," vysvětluje. Původně do polévky patří ještě korejská uzená šunka, ale Tomáš Stehlík používá anglickou. Příprava polévky není nijak časově náročná, ale, jak zdůrazňuje, "parádně nasytí".

"My si tuto polévku často připravovali na lodi. Moji kolegové byli hlavně Filipínci a díky nim jsem se o asijské kuchyni hodně dozvěděl. Neměli jsme tam své rodiny, a tak jsme se scházeli po práci u jídla. To sbližuje," říká.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se