Tomáš Stehlík se rozhodl pro tažin. Jednoduché exotické jídlo, které inspiruje k různým obměnám.
Sám šéfkuchař, ačkoli je považován za odborníka na asijskou kuchyni, se nejraději nechává inspirovat svým otcem, českým patriotem, který vaří již dávno zapomenuté pokrmy. Takže i když v tomto Víkendu představuje exotickou lahůdku, stále častěji se vrací k tradiční české kuchyni. Recept na tažin má od kolegy, který několik let pracoval na severu Afriky. Tomáš Stehlík k tažinu přidal grilovanou pražmu. Pražma nebo také dorada je v české kuchyni vysoce ceněná a poměrně běžně využívaná mořská ryba. Žije ve většině moří, ale nejčastěji se loví ve Středozemním moři a v Atlantiku.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.