S dětmi je to někdy u stolu těžké, zeleninu často nechtějí baštit, tak se ji Jiří Štift snaží do jídla nějak schovat - třeba ve formě špenátových taštiček právě coby přílohy ke kuřeti na paprice.

Moc rád vaří českou, ale i francouzskou klasiku. Před dvanácti lety si slíbil, že už nikdy nebude jíst smažený třicetiprocentní eidam a špagety s kečupem, a je jasné, že to neservíruje ani své rodině. "Také nemám rád polévky z pytlíku a vůbec všechna ta posypovátka, která se naředí vodou, ohřejí a podávají jako imitace jídla - kuchař má vařit, a ne míchat prášky."

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se