8. listopadu - Svatomartinské husí hody na farmě
Farma Blaník, Ostrov 1, střední Čechy, www.farmablanik.cz
Mladé víno se bude letos křtít už počtvrté ve středočeském Ostrově, a to za doprovodu celých domácích pečených hus (přímo z farmy) a dalších husích specialit, jež vytvoří šéfkuchař Petr Procházka. Hody se konají v restauraci U Mančalů a také v Rytířském sále, samozřejmě se bude i tančit.
Knižní tip - Vůně whisky
Edice Le Nez du Vin, cena 7900 Kč, www.vunevina.cz
Další užitečný nástroj pro všechny, kteří se chtějí orientovat ve světě delikátních nápojů. Vůně whisky je po Vůních vína novinkou pro rok 2014, exkluzivní balení obsahuje 54 vzorků aromat s výpravnou publikací v angličtině. Najdete v ní podrobný návod, jak vychutnávat delikátní nápoje.
13. až 23. listopadu - Husa i zvěřina v Hiltonu
Hotel Hilton Praha, Pobřežní 1, www.placeshilton.com
Degustační večeře s husou a s vybranými víny (na svatého Martina) nebo 10 dní se zvěřinovými specialitami. To je aktuální nabídka CzecHouse Grillu pražského Hotelu Hilton, oceněného v rámci Business Travel Awards 2014 již popáté jako nejlepší hotel pro firemní klientelu ve východní Evropě.
Foto: ČTK, Shutterstock, archiv firem
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist