Gerlich ve vlastním
Doby, kdy byl Richard Gerlich pravou rukou Riccarda Lucqueho při rozjezdu sítě Aromi, jsou dávno pryč. Nyní je Gerlich hlavní tváří podniku Bianco e Nero v pražském Florentinu. Podniku, který jako svoji specialitu uvádí kváskovou pizzu. Gourmetguru není vůbec nadšen prostorem, který působí trochu studeně, což z něj dělá spíše denní než večerní podnik, ale Gerlich má rozhodně talent. Takže Gourmetguru se zájmem zajde.
Ještě na vás čeká 80 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.