Čestr měl ohnivý problém
Tomáš Karpíšek neměl klidný rozjezd roku. Jeho Čestr byl na silvestra vyřazen z provozu. Vzňala se část vzduchotechniky - podle hasičů nejspíš mastnota v digestoři. Škody na zařízení restaurace jsou ale minimální a restaurace už je v provozu. Mimochodem, Karpíšek dal nedávno rozhovor časopisu Forbes, v němž oznámil otevření tří nových Lokálů. Koncept se letos rozšíří do Plzně, Brna, jedna restaurace přibude v Praze. V plánu je i pekárna a hospoda se zahraničními pivy. Gourmetguru je velmi zvědavý.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.