Čestr měl ohnivý problém

Tomáš Karpíšek neměl klidný rozjezd roku. Jeho Čestr byl na silvestra vyřazen z provozu. Vzňala se část vzduchotechniky - podle hasičů nejspíš mastnota v digestoři. Škody na zařízení restaurace jsou ale minimální a restaurace už je v provozu. Mimochodem, Karpíšek dal nedávno rozhovor časopisu Forbes, v němž oznámil otevření tří nových Lokálů. Koncept se letos rozšíří do Plzně, Brna, jedna restaurace přibude v Praze. V plánu je i pekárna a hospoda se zahraničními pivy. Gourmetguru je velmi zvědavý.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se