28. 2. - 1. 3.
Jak má správně chutnat moravské uzené, zjistíte na hradě Veveří. O víkendu se tam sjedou nejvyhlášenější uzenáři a řezníci z celé Moravy a budou soutěžit o nejlepší produkt. Kromě posuzování masa vás čeká také masopustní zábava, farmářské trhy, přednášky řeznických mistrů a kulturní program.
Foto: Archiv institucí, ČTK, Shutterstock
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist