28. 2. - 1. 3.

Jak má správně chutnat moravské uzené, zjistíte na hradě Veveří. O víkendu se tam sjedou nejvyhlášenější uzenáři a řezníci z celé Moravy a budou soutěžit o nejlepší produkt. Kromě posuzování masa vás čeká také masopustní zábava, farmářské trhy, přednášky řeznických mistrů a kulturní program.

www.moravskeuzene.cz

Foto: Archiv institucí, ČTK, Shutterstock

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist