Další pop-up v režii SaSaZu
Praha má za sebou další díl pop-upové události Forbidden Taste. Gourmetguru už o celém projektu spojujícím umění s gastronomií jednou referoval, takže jen krátce. Najdete prázdnou budovu, sezvete lidi a uděláte kolem toho náležité haló. Tentokráte strávníci vedle jídla (z dílny SaSaZu) mohli konzumovat i umění v podobě koncertů a vystoupení dýdžeje, navíc jim bylo dovoleno "patlat" barvy na stěnu. To vše v prázdném domě v pražských Holešovicích, který čeká na dokončení. Gourmetguru skutečně trvá na tom, že podobná forma večeře je poněkud zbytečně dramatická, ale jako koncept hezky prožitého večera, během kterého můžete potkat nové, a při troše štěstí i zajímavé lidi, je to rozhodně věc, kterou stojí za to zkusit. Speciálně když jídlo vaří Shahaf Shabtay, stále nesmírně invenční šéfkuchař SaSaZu.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.