Do Lokálu nejen na plzeň?

Gourmetguru píše občas i to, co jen zaslechne. A že někdy zaslechne ledasco. Ale některým věcem, které se k jeho uším dostanou, se mu ani nechce věřit. Třeba tomu, že lidé od Tomáše Karpíška, majitele společnosti Ambiente, která provozuje i síť restaurací Lokál, zvažují možnost, že by se v těchto podnicích vedle tradiční plzně čepovalo i pivo jiné značky. Celé rozhodování údajně probíhá formou slepých testů, kdy zaměstnanci zkoušejí, zda se mezi ochutnávané Prazdroje dá "vložit" nějaké jiné pivo, aniž by byl konzumentovi pokažen zážitek. Nutno říct, že podle informací, které Gourmetguru odposlechl, žádné takové pivo zatím nalezeno nebylo.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se