Kdybychom měli zprůměrovat pracovní týden pražského ředitele, vyjde z toho zhruba následující den: ráno si půjde zasportovat. Na pozdní snídani vyrazí do Savoye na Újezdě nebo do některého z hotelů, kde není moc české klientely.
Naopak rychlé ranní schůzky si nasmlouvá do kavárny Paul či Costa Coffee tam, kde otvírají v osm a dá se tam zaparkovat. Když vyjde čas na oběd, vyráží do hotelového Alcronu, Esplanade či restaurace Aromi. Stálicemi jsou restaurace Kogo. Oběd v centru Prahy se v takovém případě protáhne i na hodiny, jedna schůzka střídá druhou.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.