Dříve se podnikům s rychlým občerstvením říkalo bufet. Jenže dnes to slovo má pachuť oschlých chlebíčků. Pak přišel fast food. Ovšem ten brzy začal čpět přepáleným olejem. Znovuvzkříšený výraz bistro nádech okoralosti i friťáku postrádá, a snad proto takřka zahltil některé ulice velkých měst. A protože čerstvostí surovin a domácí kuchyní se dnes zaklíná každý, vymýšlejí provozovatelé bister, jak se odlišit od konkurence.

Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se