Cukráři včera na pardubickém zámku soutěžili o titul nejlepší cukrárna roku. Pro letošní rok titul získala cukrárna Evy Felegiové z Vyššího Brodu. "Porota hodnotila hygienické normy, kvalitu služeb i cukrářských výrobků," řekl prezident Společenstva cukrářů Drahoslav Hvězda. "Naším cílem je, abychom získali titul nejlepší cukrárna světa," řekl Hvězda.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist