Otevření restaurace Čestr, nového podniku sítě Ambiente, se stalo bez debaty nejočekávanější událostí posledních měsíců.
Od momentu, co majitel Ambiente Tomáš Karpíšek oznámil, že přebírá prostory v přízemí v budovy někdejšího Federálního shromáždění v blízkosti Václavského náměstí, šla gastronomickými kuloáry zpráva o budoucím podniku, který bude zaměřený na speciality z hovězího masa uzrálého tradiční metodou. Před necelými dvěma týdny se dohady potvrdily, Ambiente spustilo zkušební provoz Čestru, jehož název je odvozen od plemene Český strakatý skot.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.