Otevření restaurace Čestr, nového podniku sítě Ambiente, se stalo bez debaty nejočekávanější událostí posledních měsíců.

Od momentu, co majitel Ambiente Tomáš Karpíšek oznámil, že přebírá prostory v přízemí v budovy někdejšího Federálního shromáždění v blízkosti Václavského náměstí, šla gastronomickými kuloáry zpráva o budoucím podniku, který bude zaměřený na speciality z hovězího masa uzrálého tradiční metodou. Před necelými dvěma týdny se dohady potvrdily, Ambiente spustilo zkušební provoz Čestru, jehož název je odvozen od plemene Český strakatý skot.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se