Vystudoval jsem chemii. A pak pracoval v petrochemickém průmyslu. Když jsem se zamiloval do své ženy a odstěhoval se do venezuelské provincie Lara, dostal jsem práci v tamní destilerii, která je u městečka La Miele, což v překladu znamená "med". Jsem tam už 24 let.

K mistrovství se musíte propít. Na zkušenosti záleží při míchání rumů tak ze šedesáti procent, čtyřicet procent je věc talentu. Pokud chcete rozeznávat jemné rozdíly v chutích, objevovat ve stařeném rumu tóny vanilky či tabáku, musíte se nápoji věnovat každodenně a ochutnávat.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se