Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich toužil mít v Praze italskou restauraci. Přání se mu splnilo v roce 2009, kdy otevřel restauraci Divinis Wine bar na Starém Městě. Pod Pohlreichovým vedením se podnik dostal i na stránky Michelinského průvodce, kde dostal ocenění Bib Gourmand - dobré jídlo za dobrou cenu. "Italskou operu dokáže zazpívat kdokoli, musí ovšem chtít," říká šéfkuchař.

HN: Proč jste otevřel restauraci Divinis?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se