Do restaurace Krystal Mozaika Bistro v pražském Karlíně chodí zakladatel a technický ředitel společnosti Geewa Miloš Endrle poměrně pravidelně. Má to z kanceláře blízko a kromě toho tvrdí, že tu skvěle vaří. "Dneska si dám něco pořádného," usmívá se a objedná si polévku z červených paprik a hovězí krk "sous vide" z české stračeny, se svíčkovou omáčkou a domácím bylinkovým knedlíkem. "Tady mě naučili jíst i polévky, které bych si předtím nikdy nedal. Prostě to umí," říká muž, který před sedmi lety založil firmu Geewa, jejíž "kulečník on-line" neboli Pool Live Tour hrají na Facebooku denně dva miliony lidí.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se