V české restauraci šéfkuchař Tomáš Reger nikdy nevařil. Ty světové mu ale teď platí, aby jim poradil, jak na to.
Nedávno například měnil tvář dubajské pobočce slavného Le Sushi Bar. Jeho styl si také oblíbili majitelé nejluxusnějšího dubajského klubu Sky bar. Před měsícem si tam od něj dokonce nechali vyškolit všechny své číšníky a servírky a také napsat celé nové menu.
"Podávali tam burgry a těstoviny, ve střešním baru s takovou reputací to ale není příliš praktické. Naopak finger food - což je něco, co si vezmete do ruky - můžete jíst a zároveň dál držet skleničku," popisuje Reger, jak s redesignem jídelníčku začal.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.