Rodinné recepty si Jan Horký rád zkouší ve starých kamnech na chalupě v jižních Čechách. "Vychytat však, kolik dřeva je třeba přiložit pro dosažení správné teploty na pečení či vaření, to se rovná druhé maturitě," přiznává šéfkuchař.
Českou kuchyni propaguje nejen ve "své" restauraci, ale také ve světě jako kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky. Podepsaný byl i pod jídelníčkem pro prezidenta USA Baracka Obamu při jeho návštěvě Prahy. "Velmi mě potěšilo, že si menu vybral z mého jídelního lístku ve Zlaté Praze," vzpomíná Jan Horký.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.