Tomáš Stehlík zkouší prorazit s bistrem
Gourmetguru trpí zájmem o asijskou kuchyni. To má stejné s Tomášem Stehlíkem, kuchařem, kterého možná znáte jako toho, kdo rozjížděl Buddha Bar v Praze. Nemá smysl předstírat, že by Gourmetgurua tenhle pražský podnik jakkoli oslovil, ale pokud v něm něco byl ochoten vzít na milost, tak to byla jen Stehlíkova kuchyně. Nyní se Tomáš Stehlík přesunul někam, kde jeho jídla budou mít šanci vyniknout. V Karlíně otevřel malé bistro Woker. Jakkoli na první pohled může jít o kariérní sestup, je Woker daleko sympatičtější (a podle Gourmetgurua i lepší) podnik než sterilní a předražený Buddha Bar. Stehlík tak paradoxně dokazuje, že ne každý kuchař září právě v luxusních hotelových restauracích.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.