Otevřít a provozovat v Plzni restauraci zaměřenou na italskou kuchyni je riskantní čin. Nikdy nevíte, jestli čeští hosté odkojení knedlíky a omáčkami lehčímu menu porozumí a budou mít na jídlo chuť, peníze a odvahu.
Dovézt z jihu suroviny a víno je nákladné, receptury na tradiční pokrmy se musí mnohokrát ochutnat v originále a výsledek je třeba hostům předložit tak, aby jim stálo za to nechat kus výplaty právě tady.
Na druhé straně - málokdo z nás je dokonalý odborník na mnohovrstevnatou kuchyni Italů, kteří světu dali mnohem víc než pouhou pizzu, prosecco a spaghetti alla carbonara. V Česku se může snadno stát, že na talíři budete mít cokoliv na téma Itálie, dostanete k tomu salát a olej a uvěříte, že jíte originál.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.