Jestli navštěvujete restaurace na cestách, jistě znáte zoufale jednotvárné obracení stránek jídelních lístků. Svíčková s knedlíky, smažený sýr, vývar a palačinky. To je klasická realita české regionální gastronomie. Nechci říkat nic hanlivého proti skvěle upravené české kuchyni, naopak. Ale potěší, když existují podniky, kde se nad menu někdo zamyslel. A kromě tradice hostům odvážně zpříjemní život třeba candátem s kořenovou zeleninou, kaprem s čočkou nebo kachními játry. Takové radosti můžete ochutnat v Pivovaru Faltus v České Třebové. Jídelníček je český a má švih.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se