Jestli navštěvujete restaurace na cestách, jistě znáte zoufale jednotvárné obracení stránek jídelních lístků. Svíčková s knedlíky, smažený sýr, vývar a palačinky. To je klasická realita české regionální gastronomie. Nechci říkat nic hanlivého proti skvěle upravené české kuchyni, naopak. Ale potěší, když existují podniky, kde se nad menu někdo zamyslel. A kromě tradice hostům odvážně zpříjemní život třeba candátem s kořenovou zeleninou, kaprem s čočkou nebo kachními játry. Takové radosti můžete ochutnat v Pivovaru Faltus v České Třebové. Jídelníček je český a má švih.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.