Michelinský kuchař míří do Brna
Brno má s gourmetscénou trochu smůlu. Je stranou zájmu, a i když se tu dějí v posledních letech skvělé věci − jak na barové, tak na restaurační scéně − nenajdete tu tolik zajímavého jako v Praze. Tentokráte ale budou mít obyvatelé moravské metropole šanci ochutnat michelinské jídlo, aniž by se kvůli tomu museli michelinští hodnotitelé trmácet po D1 nebo z Vídně. V rámci festivalu Grand Jour de Champagne se zde představí nejmladší michelinský šéfkuchař Michael Nizzero, který vede kuchyni v hotelu La Briqueterie v severofrancouzském městě Épernay v oblasti Champagne. V Brně bude připravovat menu v rámci galabanketu, který proběhne 4. listopadu od 20 hodin v hotelu Best Western Premier International.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.