Nová kaple steaků
Skvěle, Gourmetguru zná další místo, kde může otestovat umění přípravy dokonalého rib-eye steaku. Tentokrát z uruguayského hovězího! V ulici Na Perštýně v centru Prahy se v červnu otevřelo nové lahůdkářství a restaurace s názvem Beef Bar. Zatím bez ohňostrojů a kampaně, podnik chce přes léto spíše v tichosti sbírat síly a ladit formu. Což možná ani nebude třeba. Tamní chorizo, tataráček, rib-eye steak a pupek, které Gourmetguru s potěšením degustoval, už ve vynikající formě byly a jsou. "Ribeyový test" ovšem Gourmetguru učiní ještě během léta. To až do restaurace dorazí neočekáván a v převleku.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.