Nikdy by si nepomyslel, že opustí rodný Montreal. Doma bylo vždycky živo, vyrostl ve velké rodině s devíti bratry a dvěma sestrami. Odmalička rád vařil, proto šel na hotelovku a viděl se v zástěře ve slušném podniku. Jenže pak nastoupil na první praxi. Ne do restaurace, ale do hotelu. Pomáhal na recepci a zjistil, že práce s lidmi je přesně to, co ho baví.
"Měl jsem pohovor s ředitelem, který se mě zeptal, čemu bych se chtěl věnovat. Řekl jsem mu, že chci být ředitelem. On na to: Tohle místo je zrovna obsazené, ale můžeš začít na recepci," vzpomíná René Beauchamp na historku, která se odehrála zhruba před 40 lety. Tehdy se sice vrátil zpět do pozice recepčního, ale na ředitele to později dotáhl. Nastoupil do sítě luxusních hotelů Four Seasons, pro niž pracoval v Kanadě, USA, Francii a nyní v Praze. Dohromady je to 36 let v jedné firmě.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.