Modrá myš ve Stodolní ulici v Ostravě působí jako zjevení. Nečepují tam pivo, nemají ani kávu, podnik živí prodej koktejlů, které bar v současném menu pojmenoval po historických ostravských vilách. Na koktejly podle spoluzakladatele Daniela Howarda lidé začínají chodit tak po půl desáté večer až do zavíračky, která běžně bývá ve dvě hodiny ráno. Teď musí každý podnik kvůli opatřením proti šíření koronaviru zavírat v deset hodin a noční bary přicházejí o drtivou část tržeb. "Otevíráme v pět odpoledne. I kdybychom otevřeli dřív, třeba ve tři, nikdo si na koktejl sednout nepřijde," dodává Howard.
Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.