Pojďte, zkusíme nějaké místo najít!“ slýchávají o víkendu často hosté nového bistra Šodó v pražských Dejvicích. A na začátku února, kdy otevřelo, zaznívalo tohle přivítání takřka každý den. Šlo o jednu z nejočekávanějších událostí pražské gastroscény a milovníci dobrého jídla se zkrátka nemohli dočkat, s čím přijdou ti, kteří vědí, co je dobré. Šodó totiž společně otevřely dvě dvojice známých food blogerů: PG foodies, tedy manželé Petr a Gabriela Ogurčákovi, kteří stojí i za úspěšným karlínským bistrem Etapa, a Taste of Prague neboli Honza a Zuzana Valentovi, nadšení cestovatelé za jídlem a pořadatelé oblíbených foodie tours Taste of Prague po metropoli i mimo ni.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Chcete vědět, co se děje v české a světové ekonomice? Co si o aktuálních trendech myslí lidé z byznysu, majitelé firem a jejich šéfové? Každý týden v pátek vám naši top autoři přinášejí výběr toho nejlepšího a pohled z byznysové strany. Odebírejte Byznys newsletter.