Ještě donedávna se okolí na lidi, kteří si místo klasického oběda dávali koktejl, dívalo skrz prsty. Dnes je to ale jiné.  Pro řadu Čechů je jídlo „z prášku“ ideálním řešením, když nestíhají, jsou na cestách nebo nemají náladu vařit. Na tuzemském trhu se objevilo hned několik značek, navíc se nemusí kupovat jen ve specializovaných prodejnách, ale i v supermarketech, a jejich popularita tak roste. Jak se v nabídce vyznat, v čem jsou přínosné a lze je užívat dlouhodobě?

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Zajímají vás další kvalitní články z Hospodářských novin? Výběr těch nejúspěšnějších posíláme každý všední den večer v našem newsletteru 7 v SEDM, který si můžete zdarma přihlásit.