Plněné lilky
2 lilky, 5 dkg másla, 1 větší cibule, 25 dkg žampiónů, kudrnatá petrželka, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, olej
Lilky omyjeme, rozřízneme a vydlabeme. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme žampióny a osmahneme. Přidáme vnitřek z lilků, sekanou petrželku a utřený česnek, osolíme, opepříme a 10 min. dusíme. Žampiónovou směsí naplníme půlky lilků a pečeme 20 minut.
Věra Lochmanová
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist