Jsme bilingvní rodina, jazykově i chuťově. Když jsme v Česku, vařím místní recepty z místních surovin a v Itálii právě naopak. V italské Pulii jsem po svatbě žila dvanáct let, pak jsme se vrátili do Prahy.
Zájem o jídlo mám v genech. Dědeček byl obchodník s obilím a také rád vařil. Jeho recept na okurky rychlokvašky se nám dodnes nepovedlo zreprodukovat.
České hnutí Slow Food se snaží propojovat lidi od jídla. U nás se můžou restauratéři a labužníci setkat s dobrým řezníkem nebo zelinářem.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.



