Jsme bilingvní rodina, jazykově i chuťově. Když jsme v Česku, vařím místní recepty z místních surovin a v Itálii právě naopak. V italské Pulii jsem po svatbě žila dvanáct let, pak jsme se vrátili do Prahy.

Zájem o jídlo mám v genech. Dědeček byl obchodník s obilím a také rád vařil. Jeho recept na okurky rychlokvašky se nám dodnes nepovedlo zreprodukovat.

České hnutí Slow Food se snaží propojovat lidi od jídla. U nás se můžou restauratéři a labužníci setkat s dobrým řezníkem nebo zelinářem.

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se