S milovníkem dobrého jídla Pavlem Maurerem by bylo stěží myslitelné se nepotkat nad talířem vybraných lahůdek. Volba padla na restauraci Noodles v pražském hotelu Yasmin, která se zapojila do probíhajícího Grand Restaurant Festivalu. Maurer jej organizuje již třetím rokem a typicky se snaží ochutnat co nejvíce festivalových degustačních menu. Letos to ale nestíhá, počet podniků se rozšířil na 63.

Až na výjimky (když třeba dělá prověrky) nechodí v převlečení a objednává si stůl na vlastní jméno. "Nevěřím na to, že když nějaký kuchař neumí vařit, že se mu to povede, zrovna když přijdu," říká Maurer. "Kdyby přišel Karel Gott, bude třeba lépe obsloužen, ale jestli má kuchař špatně uvařeno, za 20 minut to nedožene."

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se