Scházíme se v jídelně U Rozvařilů v pátém patře obchodního domu Bílá Labuť v Praze. O jiné restauraci Ondřej Ullmann nechtěl slyšet, prý se v těch "lepších" necítí dobře. Namísto manažera v obleku přišel mladý muž v košili s krátkým rukávem. "Dělal jsem před časem poblíž na brigádě, spravoval mobilní síť soukromé firmě, a tady je to docela levné, vždycky tu bylo místo," vysvětluje, proč si v samoobslužné jídelně od výdejního pultu odnášíme tácy s kuřecím plátkem s nivou. "Já mám prostě českou kuchyni rád," přiznává. Jediné, co si v hospodách nedává, je svíčková. Tu mu vaří jeho babička a Ullmann ví, že by jinde byl zklamaný.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se