Restauraci Divinis Wine bar si známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich otevřel jako svůj druhý podnik po Café Imperial.
Divinis je večerní italská restaurace s malou nabídkou stálých pokrmů a s každodenním obměňujícím se menu. "Je to hlavně kvůli čerstvosti surovin. Nakupujeme každý den jen to nejlepší," tvrdí Pohlreich.
Divinis je menší podnik maximálně pro třicet až čtyřicet hostů. Interiér působí příjemným dojmem. Na podlaze černě lakovaná prkna kontrastují s mléčnými zdmi a vkusnými dekoracemi kovových lamp a menších dřevěných sošek zvířat.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.