Restauraci Divinis Wine bar si známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich otevřel jako svůj druhý podnik po Café Imperial.

Divinis je večerní italská restaurace s malou nabídkou stálých pokrmů a s každodenním obměňujícím se menu. "Je to hlavně kvůli čerstvosti surovin. Nakupujeme každý den jen to nejlepší," tvrdí Pohlreich.

Divinis je menší podnik maximálně pro třicet až čtyřicet hostů. Interiér působí příjemným dojmem. Na podlaze černě lakovaná prkna kontrastují s mléčnými zdmi a vkusnými dekoracemi kovových lamp a menších dřevěných sošek zvířat.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se