Byl to jeden z těch nádherných slunečných předjarních dnů. Takových, kdy člověk touží jen si sednout na lavičku a oddávat se teplým paprskům. Na jídlo přitom ani nepomyslí. Jako by to Michaela Sirotková tušila a s předstihem vybrala restauraci, která do svěžího dne skvěle zapadla. Restaurace Oliva leží kousek od pražské náplavky a voda se promítá i do jejího jídelního lístku. Vlajkovou lodí jsou tygří krevety ve formě „Sněz, co můžeš“.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se