V prvním příspěvku na svém blogu Chez Lucie psala Lucie Dvořáková o tom, že si k večeři dala salát z rajčat, rukoly a mozzarely. Sama tehdy, v červenci roku 2009, vůbec netušila, že z psaní o vaření se vyklube vášeň pro dorty a za několik let z ní bude šéfcukrářka tří podniků. "Když jsem začínala, vůbec jsem neuměla péct, dělala jsem tak akorát krtkův dort z krabice," vzpomíná na první dojem trochu plachá bruneta. Vařením a později hlavně pečením relaxovala po práci v IT firmě. Nejdříve pekla pro rodinu a kamarády. "Udělat si dort doma je skvělé a darovat ho někomu je úžasný pocit," popisuje cukrářka.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.