Když se řekne rodinné pekařství, člověk si představí spíš malý podnik než rozlehlou výrobní halu v průmyslové zóně na kraji města. Jenže rodina Merhautova už po více než 20 letech podnikání potřebovala pro pekárnu více místa, a tak se rozhodla postavit si novou výrobu a přestěhovat se z Benátek nad Jizerou do Milovic.
Za největším projektem v historii firmy stojí šéf Merhautova pekařství − Miroslav Merhaut mladší. "Výrobu jsme spustili loni v květnu a díky tomu se nám uvolnila kapacita," popisuje Merhaut dosud největší investici podniku vůbec.
Co se dočtete dál
- Proč po pečivu z Milovic sahají i velké obchodní řetězce?
- Jak se Merhautovu pekařství ekonomicky daří?
- Jaké byly hlavní důvody, proč rodinná firma musela zdražit své výrobky?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.